З 1 липня Vodafone змінює ціни на деякі тарифи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії пояснили цей крок «величезними втратами через війну». Найбільше подорожчає пакет SuperNet Unlim – з 260 до 300 грн на місяць.

З 1 липня мобільний оператор «Vodafone Україна» підвищує вартість усіх актуальних тарифів SuperNet та Joice. Вона підніметься на 15–40 грн на місяць. Абоненти вже отримують SMS із повідомленням про зміни. Про це повідомили UBR.ua у службі підтримки оператора.

«Нашим пріоритетом залишається забезпечення зв’язку. Компанія зазнає величезних втрат через війну – щодня ми відновлюємо десятки пошкоджених об’єктів мережі, даючи мільйонам людей можливість підтримувати зв’язок із рідними. Цей крок (підвищення тарифів) допоможе нам продовжити підтримувати стабільну роботу мережі та допомагати тим, кому наша допомога необхідна» , – зазначили у Vodafone Україна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті оператора, зросте не лише ціна, а й обсяг послуг:

  • SuperNet Start  – з 125 грн до 145 грн (надаватиметься не 7 ГБ, а 10 ГБ, кількість хвилин для дзвінків по Україні збільшиться зі 150 до 200);
  • SuperNet Pro  – 205 грн замість 180 грн (25 ГБ та 300 хвилин, тоді як до кінця місяця ще 20 ГБ та 250 хвилин);
  • SuperNet Unlim  – 300 грн замість 260 грн (обсяг інтернету збільшиться з 40 Гб до 50 ГБ, а кількість хвилин по Україні – з 350 до 400);
  • Joice  – 135 грн замість 120 грн (зараз 6 ГБ та 600 хвилин, а з липня – 10 ГБ та 1000 хвилин).

Стосовно лінійки SuperNet зазначається, що за підключеної послуги «Рік без абонплати» вартість тарифу не змінюватиметься до закінчення її дії, хоча кількість послуг збільшиться. Якщо підключено послугу Joice MAXX, вартість тарифу та наповнення також не зміняться до її вимкнення.

Крім того, з 1 липня змінюються умови надання послуг міжнародного зв’язку. Так, вартість дзвінків до Росії та Білорусі складе 25 грн/хв., а SMS – 3 грн/шт.

Послуга «Безліміт за кордон» буде доступна для дзвінків до Польщі (T-Mobile/Heyah). У той же час “Спецтариф для дзвінків за кордон” припиняє свою дію.

Також з 1 липня «Обмін хвилин» буде недоступним для підключення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.