AliExpress знову доставляє в Україну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія «Нова пошта Глобал» відновлює доставку товарів з китайського онлайн-магазину AliExpress на територію України, про що повідомляється в прес-релізі. До початку війни AliExpress очолював перелік найулюбленіших зарубіжних інтернет-магазинів українців. У середньому, за день клієнти «Нової пошти» замовляли близько 2,6 тонни товарів з AliExpress.

“Користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress відразу на сайті у відділення або поштамат Нової пошти. Для цього потрібно тільки вказати опцію AliExpress Standard Shipping і на карті вибрати найближче працююче відділення/поштомат.

Глава «Нової пошти Глобал» Глобал Юрій Беневітський

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, доставку можна оформити через «Укрпошту». Як повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський, державне підприємство знову пропонує послуги з доставки, але поки що така опція доступна лише у 14 областях. Спочатку товари везтимуть до однієї з європейських країн, а звідти Укрпошта перевозитиме їх в Україну. У східні області поки що не привозитимуть замовлення безпосередньо, але посилку можна переоформити на знайомих, які заберуть її у доступному відділенні та переправлять у будь-який населений пункт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.