У «Дії» з’явилася нова послуга

У Діі з'явилася нова послуга для деяких ФОПів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відтепер у додатку «Дія» можна подати декларацію платника єдиного податку та сплатити податок за кілька кліків. Про це Міністерство цифрової трансформації повідомило у своєму Telegram-каналі.

«Тепер ФОП-спрощенці 3-ї групи, які подали заяву до Державної податкової служби на застосування спеціальної ставки 2%, можуть подати таку декларацію за кілька кліків у «Дії», — йдеться у повідомленні.

Для цього потрібно авторизуватись у додатку «Дія», у меню «Послуги» вибрати «Податки ФОП» – Декларація платника єдиного податку 2% за відповідний місяць. Потім потрібно запровадити суму отриманого доходу за обраний місяць та перевірити контактні дані та декларацію. І зрештою залишається підписати її «Дія.Підписом» та відправити.
«Розмір податку розраховується автоматично. Далі декларація надходить до податкової служби», — зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За його словами, у «Дії» також можна одразу сплатити податок за кілька кліків. А вся звітність буде у смартфоні. Як повідомляв УНІАН, портал “Дія” запустив нову послугу “єДекларація” для підприємців. «ЄДекларація» для бізнесу замінить 374 види різноманітних дозвільних документів. Наприклад, ліцензії, сертифікати, посвідчення, посвідчення та висновки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.