Київстар в декілька разів збільшить швидкість інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший на ринку України мобільний оператор Київстар розпочав тестування технології LTE 2300-TDD, яка дозволяє передавати дані у мережі на швидкості 600 Мбіт/с. Впровадження нової технології дозволить компанії збільшити максимальну швидкість передачі.

У другій чверті поточного року три мобільні оператори отримали від регулятора нові частоти для покращення покриття 4G-мереж (2 100 МГц). Поряд з цим, до закінчення дії в країні воєнного стану Київстар отримав доступ до діапазону 2300 МГц. Це дозволить оператору збільшити ємність мережі в західних містах України, в які через бойові дії, що ведуться в країні, переїхала величезна кількість українців. За даними Kyivstar, після початку російської агресії в західну частину країни переїхали 4 млн. абонентів.

Завдяки впровадженню нової технології клієнти Київстар зможуть приймати та передавати дані через мережу мобільного оператора на піковій швидкості 600 Мбіт/с. Це означає, що вони зможуть переглядати якісні трансляції потокового відео навіть за великого скупчення людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші вежі з підтримкою LTE 2300 TDD були змонтовані мобільним оператором на території Тернополя. До кінця року по всій Україні буде встановлено щонайменше 100 таких вишок.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.