Новини України та Світу

NAVI готові й надалі підписувати російських кіберспортсменів

Share
Час читання: < 1 хв.

Операційний директор української кіберспортивної організації Natus Vincere Олексій xaoc Кучеров пояснив, чому клуб продовжує співпрацю з гравцями з росії.

“Ми розмірковували, як краще це зробити, думали над варіантами. Наприклад, щоб усіх гравців з росії та білорусі кікнути, і все, забути про них. Але тут ми маємо розуміти, що… Дуже багато читаю коментарів: «Візьміть українців до складу з тієї чи іншої дисципліни». На жаль, їх просто нема стільки. Хоч би як ми цього хотіли, їх зараз немає. Ми сфокусовані на тому, щоби ця ситуація змінилася. Ми намагаємось брати більше українських гравців у наші склади. Хоча це не видно за пропорціями, але треба розуміти загалом пропорції між українською аудиторією та російською. Тому що пропорції у принципі 4:1 як аудиторії, так і гравців.

Фокус, враховуючи ситуацію, у нас завжди буде на гравцях не з росії і не з білорусі — це точно. Але, на жаль, поки ми не виростили десятки добрих гравців в Україні, ми іноді братимемо російських гравців. Ми маємо розуміти, що інакше просто ніяк. Або нам потрібно розпустити всі російськомовні склади та піти до Європи. Інших варіантів немає. Ми не зможемо зібрати склади ні PUBG Mobile, ні CS, ні Valorant просто в Україні. Просто немає гравців”, – сказав Xaoc.

Таким чином, у складі NAVI з CS:GO залишиться два росіянини – electronic і Perfecto. Також клуб може підписати третього гравця із країни агресора.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Navi
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024