NAVI готові й надалі підписувати російських кіберспортсменів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Операційний директор української кіберспортивної організації Natus Vincere Олексій xaoc Кучеров пояснив, чому клуб продовжує співпрацю з гравцями з росії.

“Ми розмірковували, як краще це зробити, думали над варіантами. Наприклад, щоб усіх гравців з росії та білорусі кікнути, і все, забути про них. Але тут ми маємо розуміти, що… Дуже багато читаю коментарів: «Візьміть українців до складу з тієї чи іншої дисципліни». На жаль, їх просто нема стільки. Хоч би як ми цього хотіли, їх зараз немає. Ми сфокусовані на тому, щоби ця ситуація змінилася. Ми намагаємось брати більше українських гравців у наші склади. Хоча це не видно за пропорціями, але треба розуміти загалом пропорції між українською аудиторією та російською. Тому що пропорції у принципі 4:1 як аудиторії, так і гравців.

Фокус, враховуючи ситуацію, у нас завжди буде на гравцях не з росії і не з білорусі — це точно. Але, на жаль, поки ми не виростили десятки добрих гравців в Україні, ми іноді братимемо російських гравців. Ми маємо розуміти, що інакше просто ніяк. Або нам потрібно розпустити всі російськомовні склади та піти до Європи. Інших варіантів немає. Ми не зможемо зібрати склади ні PUBG Mobile, ні CS, ні Valorant просто в Україні. Просто немає гравців”, – сказав Xaoc.

Реклама

Таким чином, у складі NAVI з CS:GO залишиться два росіянини – electronic і Perfecto. Також клуб може підписати третього гравця із країни агресора.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ