Київстар закриває три популярні пакети послуг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобілньий оператор «Київстар» вже незабаром закриє популярні послуги. Це стало відомо з офіційної сторінки оператора у соціальній мережі. З 1 червня для абонентів будуть не доступні такі акційні послуги, як: «4G 10000 МБ», «Бонусні 1000» та «Бонусні 3000 МБ». Оператор також здійснив розсилку SMS та попередив про закриття акційних послуг.

Оператор пропонує інші пропозиції. У разі закінченннямегабайтів мобільного Інтернету, абоненти можуть скористатись такими пропозиціями, як: «Суперсила 5 ГБ”», «День Онлайн» з 1000 або 4000 МБ, «ВідеоGo» з безлімітним доступом по відеострімінгових сервісах, тощо. Оператор зробив оголошення, що під час війни він відключає пропозиції, які втратили попит, аби зосередити свою увагу на важливішому.

Наприклад, з 13 травня оператор повернув абонентам послугу «Щасливий день», яка дозволяє раз на тиждень безкоштовно користуватись безлімітним інтернетом та дзвінками. Акція буде тривати до 31 серпня включно. Абоненти можуть спробувати акцію «Ми разом», яка дозволить безкоштовно телефонувати на один номер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.