З жовтня WhatsApp перестане працювати на iPhone 5 та iPhone 5C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники безкоштовного американського сервісу для обміну миттєвими повідомленнями WhatsApp повідомили, що месенджер перестане працювати на деяких застарілих моделях iPhone. Така інформація з’явилася на порталі WABetaInfo.

У публікації інтернет-ресурсу йдеться про моделі американської корпорації Apple, що працюють на операційних системах iOS 10 та iOS 11. Очікується, що команда розробників WhatsApp позбавить деяких власників можливості користуватися месенджером вже з 24 жовтня поточного року. При цьому на сайті проекту вже з’явилася інформація про те, що для роботи програми потрібне встановлення iOS 12.

Це означає, що WhatsApp не підтримуватиметься на моделях iPhone 5 та iPhone 5C. Встановити ці девайси дванадцяту версію ОС неможливо. Фахівці кажуть, що відмова від підтримки старих версій операційних систем потрібна для покращення роботи нових функцій, які з’являються в месенджері.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, раніше стало відомо, що помилки у роботі eSIMпозбавляютьвласників iPhone можливості користуватися деякими сервісами.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.