На “Київстар” чекають великі зміни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На роботу мобільного оператора «Київстар»чекають серйозні зміни. Урядом було прийнято рішення націоналізувати оператора. Це пов’язано зі зв’язками з країною-агресором. Депутати вже внесли відповідний проєкт до Верховної Ради.

РНБО та Кабінет міністрів закликали вилучити власність окупантів та її резидентів. Було представлено документ підприємств з переліком власників, аукціонерів та резидентами рф. Серед списку є такі популярні в Україні компанії, як: «Київстар», Миргородська, Моршинська, Альфа-Банк та інші.

Оператор має зв’язки з інвестиційною компанією LetterOne, якій належить майже половина акцій власника Київстар – телеком-групи VEON. Акціонерами LetterOne є відомі російські бізнесмени Петро Авен та Михайло Фрідман. З початком повномасштабної війни бізнесмени залишили наглядову раду LetterOne, але досі є акціонерами підприємства.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблему можна вирішити, перепродавши акції оператора. Важливо, щоб це не стало черговою спробою обійти санкції та від неї не постраждали українські абоненти.

Источник: tehnofan.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.