Осіння презентація Apple: можлива дата проведення та нові подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання iDropnews з посиланням на власні джерела опублікувало докладний звіт, присвячений прем’єрі iPhone 14. Крім очікуваної дати презентації, інсайдери розповіли і про деякі інші аспекти майбутнього заходу.

Згідно з джерелом, цього року традиційний показ гаджетів Apple відбудеться 13 вересня. Компанія цю інформацію ніяк не прокоментувала, але відомо, що вона завжди проводить прем’єри нових iPhone у вівторок. Видання також стверджує, що особливий акцент при показі серії iPhone 14 вендор зробить на відмінностях між базовими та Pro-моделями смартфонів.

Очікується, що гаджети серії iPhone 14 Pro будуть побудовані на базі новітніх чіпів A16 Bionic, а “серцем” стандартного iPhone 14 та його Max-версії стане торішній процесор A15, що використовується актуальною лінійкою. При цьому не виключено, що трохи модифіковану стару SoC представлять як A16, а справжня новинка отримає назву A16 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже відомо, що важливою відмінністю “прошек” від молодших апаратів стане відмова від широкого вирізу для фронталки та Face ID на користь двох невеликих отворів у матриці. Крім того, серії iPhone 14 Pro приписують 48-мегапіксельну основну камеру та дисплей із частотою оновлення 120 Гц.

Крім смартфонів, на презентації очікується показ трьох моделей смарт-годинників Apple Watch Series 8 (базовий, SE, і Extreme Edition), а також бездротових навушників AirPods Pro 2. Формат заходу поки не підтверджений: за припущенням інсайдерів, компанія може все ж таки повернутися до традиційне шоу з присутністю глядачів, якщо дозволять коронавірусні обмеження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.