Найбільша криптобіржа у світі опинилася на межі банкрутства

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акції американської криптобіржі Coinbase звалилися на тлі загального обвалу ринку. Про це повідомляє Hypebeast.

Coinbase довгий час була однією з найдорожчих і найуспішніших криптобірж світу. Вона перебуває під юрисдикцією США і дуже популярна у країнах. Однак обвал всіх відомих криптовалют не вщухав і по ній.

Згідно з публічними даними, акції Coinbase впали більш ніж на 75% лише за тиждень. На момент написання нотатки вони коштують приблизно $54 за штуку. Це рекордно низька ціна із листопада 2021 року. Закордонні експерти не виключають, що в найгіршому випадку на біржу може очікувати банкрутство.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Coinbase у вівторок опублікувала квартальний звіт, згідно з яким компанія зафіксувала збитки у розмірі $430 мільйонів. Крім цього, на біржі суттєво знизилася кількість користувачів та обсяг торгів.

У своєму звіті Coinbase зазначає, що у разі оголошення банкрутства «криптоактиви, які ми тримаємо під вартою від імені наших клієнтів, можуть бути піддані процедурі банкрутства», тобто користувачі можуть повністю їх позбутися. При цьому гендиректор біржі Брайан Армстронг запевняє, що про банкрутство навіть не йдеться, підкресливши, що якщо це все ж таки трапиться, долю активів користувача вирішуватиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.