Новини України та Світу

Не відрізнити від реальності. GTA 6 вразить весь світ

Share

Навіть не дивлячись на той факт, що поки самі розробники не поділилися якими-небудь подробицями про майбутню гру, з кожним днем ​​в інтернет потрапить дедалі більше подробиць про цей проект. Воно й не дивно, адже у створенні цієї гри зайнято кілька тисяч людей, у тому числі зі сторонніх компаній, усі з яких створюють наймасштабнішу гру в історії людства.

Тільки на одну її розробку, не включаючи маркетингу та витрат на рекламу, планується витратити $1 млрд доларів, тобто просто астрономічну грошову суму. В основі нової гри лежить зовсім новий ігровий двигун RAGE 9, який за своєю поведінкою є практично точною копією реального світу з усіма наслідками, що з цього випливають.

Завдяки використанню ігрового двигуна RAGE 9, який перевершує свій час, гравці можуть розраховувати на фотореалістичну графіку, унікальну систему погодних умов, нову бойову систему, реалістичне керування транспортними засобами, повний реалізм щодо поведінки сторонніх персонажів та об’єктів, часткову руйнівність, а також адаптивність оповіді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, від дій гравця безпосередньо залежатиме, як події розвиватимуться надалі. На відміну від GTA V, нова гра не дозволить грати за трьох персонажів одночасно, але вона отримає інші переваги, включаючи величезний ігровий світ, розмір якого виявиться приблизно вп’ятеро більшим, ніж у попередній частині серії. Це, поза сумнівом, припаде до смаку всім фанатам серії ігор GTA.

Графіка в Grand Theft Auto VI виявиться настільки реалістичною, що її не відрізнити від реальності. Само собою, що для запуску цієї відеоігри на максимальних графічних налаштуваннях знадобиться потужне технічне оснащення, зате гра матиме величезний заділ на майбутнє. Вона просто шокує весь світ, щойно її представлять громадськості. До речі про анонс, такий очікується вже влітку 2022 року.

Що ж до релізу, то такий очікується наприкінці цього року, у листопаді-грудні, або вже у першій половині 2023 року. Спочатку GTA VI може бути доступна тільки у версії для ігрових консолей PS5 і Xbox Series X, тоді як потім, через якийсь час, її випустять у версії для персональних комп’ютерів PC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Фейк, она не может выйти летом, это просто не возможно, она выйдет в сентябре это уже точно сказали рлкстартна своём официальном сайте, этого или следующего года пока не известно, но инфа не точная, да и как её могут летом если за нее только взялись, Месяц назад, это тоже рокстар сказали так что блять

  • Не важно, пусть позже. Главное, чтобы не обосрались с релизом как CD Projekt со своим Киберпанком. Если даже половина от всего сказанного о новой части окажется правдой, это будет мега круто. Как было и с предыдущей.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: GTA
  • Останні записи

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024