ПриватБанк, Ощадбанк та Monobank розповіли що зміниться з 1 червня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярні українські фінансові установи зробили важливе оголошення для своїх клієнтів. ПриватБанк, Ощадбанк та Monobank вказали українцям, скільки доведеться платити за кредити після 1 червня.

У зв’язку з війною банкам довелось впровадити кредитні канікули до літа. Але це не заважає їм нараховувати відсотки. В «Ощадбанку» було скасовано проценті ставки для бізнесу, а «ПриватБанк» всього скоротив їх вдвічі.

З 1 червня українцям доведеться сплачувати заборгованості за своїм кредитами. Майже у всіх банках кредитні канікули діють до 1 червня. У «ПриватБанку» клієнтам вже нараховані відсотки у 1,7%. Раніше їх було скасовано, але згодом банк відновлення в відсотки. Протягом травня кредитні відсотки будуть продовжувати наразовуватись, але за кредитними канікулами погашення платежу не буде обов’язковим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для малого, мікро та середнього бізнесу до кінця травня в «Ощадбанку» Коени ні канікули до 31 травня. При цьому клієнтам “заморозили” не лише платежі, а й відсоткові ставки. До 31 травня включно до клієнтів фінустанови не застосовуватимуться будь-які штрафні санкції за невиконання або неповне виконання чинних кредитних договорів.

У Monobank за всіма кредитними продуктами процентну ставку у квітні знизили до 1,6% на місяць, при цьому на час кредитних канікул через відсутність платежів покарання не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.