Російські iPhone перетворюються на “цеглу”

epa09332899 People enter the subway in front of a Apple's iPhone 12 advertisement, in Shanghai, China, 09 July 2021. According to the National Bureau of Statistics, China's Consumer Price Index (CPI), which is a main gauge of inflation, rose 1.1 percent year-on-year in June. EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone в Російській Федерації перетворюється на звичайну сенсорну “дзвонилку”. Адже офіційні магазини та сервісні центри Apple не працюють на території агресора, а з App Store зникли програми клієнт-банків, навігації, замовлення їжі, пише Центр протидії дезінформації при РНБО України. 

Сумна доля і встановлені раніше програми. Вони перестають працювати через вихід оновлень. Завантаження з Інтернету не допомагає.

“Російські користувачі намагаються міняти країну з РФ на іншу, яка не зазнала санкцій, але все марно, компанія Apple активно бореться зі зломом своїх девайсів і блокує акаунти користувачів”, – сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Міністерство цифрової трансформації України постійно розповідає про технологічні санкції щодо Росії. Крім того, за нашого сусіда міцно взялися хакери з Anonymous.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.