Стало відомо, як заощадити на домашньому інтернеті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інтернет-провайдери, що представлені на українському ринку, продовжують збільшувати кількість доступних абонентам послуг. Через це багато користувачів зазнають складнощів з підбором відповідного пакета послуг. Важливо розуміти, що захмарна швидкість передачі даних звичайним домогосподарствам не потрібна. Отже, нема чого переплачувати за зайві мегабіти.

Як показує практика, кожен інтернет-провайдер має пакет послуг 50 Мбіт/с. За словами експертів, для вирішення повсякденних завдань швидкості 50 Мбіт/с достатньо. Якщо в будинку є діти, які грають в онлайн-ігри, то має сенс вибрати дорожчий пакет послуг.

Найпопулярнішим в Україні вважається пакет 100 Мбіт/с. Він ідеально підходить для клієнтів стрімінгових платформ. Крім цього, такий пакет дозволяє підключати до домашньої мережі Wi-Fi велику кількість пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибір на користь пакету 300 Мбіт/с часто роблять великі українські сім’ї. За такої швидкості стрімінгові послуги можна одночасно запускати на кількох телевізійних приймачах. Крім цього, швидкості 300 Мбіт/с достатньо для комфортного геймінгу.

Професійні геймери віддають перевагу плану 500 Мбіт/с. Ним користуються видеоблогеры і користувачі, яким у своїй діяльності доводиться працювати з великими обсягами даних.

Слід мати на увазі, що при підключенні до високошвидкісного Інтернету не останню роль відіграє мережеве обладнання. Морально застарілі моделі роутерів можуть виявитися нездатними забезпечити оплачену абонентом швидкість передачі даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.