Деякі українці отримають безкоштовні послуги від Kyivstar – кому пощастить

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час воєнного стану в Україні оператори мобільного зв’язку тимчасово надають безкоштовні послуги своїм клієнтам. Kyivstar протягом двох місяців – квітня і травня – нараховуватиме безкоштовні бонуси абонентам від 60 років та людям з інвалідністю.

Усім абонентам цього оператора від 60 років та людям з інвалідністю, які користуються тарифами “Дзвінки для батьків” та “Інтернет для батьків”, зарахують додаткові пакети послуг безоплатно.

“Ваші близькі можуть отримати 100 бонусних хвилин для дзвінків на інші мережі, а також 5 Гб мобільного інтернету”, – йдеться у повідомленні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі бонуси будуть зараховані протягом квітня і травня. У пресслужбі кажуть, що така акція пов’язана із значним зростанням у користуванні як дзвінками, так і мобільним інтернетом.

“Кількість дзвінків під час війни зросла у півтора раза, а використання мобільного інтернету – майже на третину”, – зазначають у Kyivstar.

Найдешевший тариф Kyivstar – 75 грн. Як зазначають у компанії, перейти на цей тариф можуть тільки абоненти віком від 60 років і люди з інвалідністю I–III групи.

Найменша ціна за пакет для мобільного зв’язку в оператора Vodafone – 120 грн. Він орієнтований на користування соціальними мережами та різними мобільними застосунками. А lifecell просять за найдешевший пакет 70 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.