YouTube тестує нову класну фішку. Вам сподобається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google почала тестувати новий вид зворотного зв’язку із глядачами. Про це написали у закордонному виданні Engadget.

Йдеться про реакції на відео за допомогою емодзі. Такий тип взаємодії зараз дуже популярний і активно вводиться багатьма вендорами: з останніх реакції-емодзі ввели до ВК та Telegram, А WhatsApp тестує цю фішку.

Але глядачі не просто зможуть залишати реакцію під відео. YouTube дозволить реагувати на окремі моменти відеороликів, тобто, швидше за все, ви зможете залишати необмежену кількість реакцій під одним роликом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Організовано це так: під кожним відео буде окрема панель реакцій, і на ній можна буде побачити емодзі на кожний момент відео. Будь-якому глядачеві будуть доступні реакції решти, і він зможе приєднати свій емодзі в загальну масу. Представник YouTube повідомив, що зараз у тестовому періоді компанія тестує кілька наборів реакцій і він змінюватиметься залежно від результатів експерименту.

На жаль, на території РФ YouTube зараз перебуває у підвішеному стані. Декілька популярних у всьому світі соцмереж у нашій країні вже заблокували, і представники влади не раз висловлювалися на користь блокування YouTube. Роскомнагляд регулярно шле майданчику претензії та вимоги, не всі з яких вона виконує. Багато великих блогерів очікують блокування YouTube найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.