У месенджері WhatsApp додали можливість, на яку всі давно очікували

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Більшість з нас вже звикли, що месенджером WhatsApp можна користуватися на ПК лише в тому випадку, коли програма підключена до мережі на телефоні. Але, звертаючи увагу на достатню кількість невдоволення на цю тему, розробники програми вирішили виправити цей недолік і зараз вони працюють над оновленням, в якому можна буде заходити на свій профіль WhatsApp на ПК, при цьому не включати мобільний інтернет на своєму телефоні.

Реклама

Насамперед, потрібно дізнатися у подробицях, як відбувалося підключення месенджера до комп’ютера чи ноутбука.

Отже, коли користувач WhatsApp встановлював програму на пристрій, йому спочатку потрібно було підключитися через власний смартфон і лише після цього можна було розпочинати роботу в месенджері.

Після цього взагалі не можна вимикати свій гаджет від Інтернет-мережі, тому що в цьому випадку вхід у персональний профіль WhatsApp автоматично скасовується.
Тобто всі повідомлення та дзвінки обов’язково проходять через програму в телефоні і це зовсім не зручно.

І найдивовижніше, що з усіх сучасних месенджерів, подібну проблему має лише WhatsApp, хоча розроблено він був ще дуже давно, і за такий термін виправити це можна було ще кілька років тому.

І ось, нещодавно, розробники WhatsApp презентували оновлений додаток, де нарешті цей недолік зник. Однак і тут є певні нюанси.

Наприклад, спочатку слід зазначити, що вони випустили пробну версію такого месенджера, і користувачі ще не можуть вільно працювати з цією функцією. Для цього потрібно відтворити багато непотрібних та незрозумілих дій, наприклад стати учасником бета-версії WhatsApp.

Зрозуміло, що майже ні в кого не з’явилося такого бажання, бо це надто наворочено і займає багато часу.

І дивно, через певний період, деякі з користувачів помітили кнопку, яка знаходиться в розділі “Пов’язані пристрої”: “Бета-версія для декількох пристроїв”.

Тобто, натискаючи на неї, вам надаватиметься можливість стати власником пробної версії WhatsApp без зайвих витрат часу. Але вона дуже непомітна, тому дехто міг навіть не звернути увагу на таке оновлення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ