Сайт “РИА Новости” зазнав хакерської атаки

Час читання: < 1 хв.

У понеділок, 28 лютого, сайт російського державного агентства “РИА Новости” зазнав хакерської атаки. Доступ до публікацій сайту утруднений або неможливий.

Реклама

При цьому проблем із доступом до сайту державного російського телеканалу RT поки що не спостерігається.

Раніше радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко оголосив в ефірі телеканалу “Україна-24”, що 27 лютого сайт Кремля був зламаний українськими хакерами із групи “Кіборги-спам України”. Після цього в чат-боті “Влада РФ” (Telegram) було викладено всю телефонну базу Кремля, а також номери телефонів журналістів “кремлівського пулу” та громадських організацій. “Що мене найбільше вразило – Кремль обслуговує пул ворожок. Там є спеціальні ворожки…”, – розповів Денисенко.

Зараз читають  Vodafone розпочав масштабне оновлення: скільки це триватиме

Зазначимо, що сайт kremlin.ru недоступний із неділі. Під час заходу на сторінку kremlin.ru йде переадресація на сторінку kremlin.ru/DDoS01/80ace6ff.

В даний час на багатьох російських державних сайтах встановлені при вході додаткові фільтри для захисту від DDoS-атак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.