Google Chrome, Microsoft Edge та Apple Safari скоро перестануть відкривати популярні сайти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже найближчими місяцями почнуть випускатися версії браузерів, що починаються з цифри 100, тоді як зараз існують версії з цифрами 90 на початку. Подібна подія призведе до того, що багато популярних веб-сайтів перестануть відкриватися через поширені веб-браузери, оскільки ресурси не призначені для відвідування з використанням браузерів такої версії, адже вони запрограмовані на відкриття лише такими інтернет-браузерами, цифра версії яких не перевищує 99. У такому разі після релізу браузерів версії 100 і вище почне відбуватися системна помилка, у зв’язку з чим відкриття веб-сайту виявиться неможливим. Враховуючи, що дуже багато популярних серед користувачів ресурсів, а особливо форумів, не оновлювалися з 2010-х років, це може створити дуже велику проблему.

Вже зараз, коли існують тестові збірки Google Chrome і Microsoft Edge з версією 100 і вище, користувачі скаржаться на нестабільну роботу інтернету, оскільки приблизно два сайти з семи не відкриваються частково або повністю, зважаючи на згадані раніше помилки. Реліз фінальної стабільної версії браузера Chrome запланований на 29 березня, а той самий Mozilla Firefox оновиться до неї 3 травня. Розробники веб-браузерів не можуть нічого вдіяти з тією ситуацією, але вони, використовуючи свої інструменти для розробників, сповіщають адміністраторів доменних імен про майбутні проблеми і рекомендують якнайшвидше вирішити цю проблему, щоб не позбавити користувачів з будь-яких регіонів світу доступу до інформації . В іншому випадку багато людей не зможуть відвідувати їхні веб-сайти.

Не можна не помітити, що такий стан справ відбувається не вперше. Коли в 2010 році багато браузерів досягли версії 10 і вище, почали спостерігатися аналогічні проблеми, так як багато сайтів не підтримували відображення інформації в таких обмеження в ядрі. Крім того, коли настало 1 січня 2000 року, дуже багато комп’ютерів перестали працювати, тому що їх програмне забезпечення не було до цього готове, не маючи запрограмованої можливості перейти з 1999 на 2000, і це викликало низку збоїв у роботі електронних пристроїв по всій земній кулі. . У даному конкретному випадку, безумовно, масштаб проблеми також виявиться дуже величезним, проте прості користувачі, напевно, постраждають від нього відчутно слабше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.