Gmail отримав великий редизайн веб-інтерфейсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Google оголосили про розгортання нового дизайну поштового сервісу Gmail. Незабаром усі користувачі фірмової платформи зможуть оцінити модифікований інтерфейс, який був доступний лише корпоративним користувачам Google Workspace.

Основне меню сервісу тепер представлено чотирма вкладками: Пошта, Чат, Простори і Google Meet. Для кожної з них, крім останньої, можна вибрати “плаваючий” режим. Дизайнери також переробили зовнішній вигляд анімацій повідомлень і передбачили можливість перегляду повідомлень без відкриття програми.

Для активації нововведення у верхньому правому куті вікна Gmail слід вибрати пункт “Більше опцій” – “Налаштування оповіщень”, потім у вікні вибрати “Дозволити повідомлення” – “Відкрити “бульбашки” для нових повідомлень” і натиснути “Готово”.

Оновлення поки що зачіпає обмежену кількість користувачів. Спробувати активувати новий дизайн можна з меню швидких налаштувань (значок шестерні у верхньому правому куті), вибравши «Спробувати нове оформлення Gmail» – «Перезапустити». Пропозиція оцінити новий інтерфейс може з’явитися у фірмовому месенджері Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.