Новини України та Світу

WhatsApp оголосив про припинення роботи з 1 березня

Share
Час читання: < 1 хв.

Цим месенджером користуються більш ніж 2,4 млрд людей, і всі вони знаходять його найкращим і найбільш привабливим серед усіх існуючих на ринку, намагаючись активно використовувати всі ті функціональні можливості, які впроваджені. 

Користувачі з його допомогою можуть легко і просто надсилати текстові повідомлення, пересилати медіафайли, дзвонити по відеозв’язку, обмінюватися документами, а також, крім цього, робити багато інших дій, роблячи все це дуже легко і просто. 

Проте вже незабаром багато людей можуть втратити доступ до WhatsApp, оскільки даний месенджер оголосив про припинення роботи з 1 березня на безлічі моделей мобільних пристроїв, власники яких втратять доступ до цього програмного забезпечення.

Вже з початку березня цей сервіс для спілкування перестане працювати на будь-яких моделях мобільних пристроїв, що працюють під управлінням операційних систем Android 4.4 KitKat та iOS 10, а також будь-яких ще старіших. Чим більше застаріле програмне забезпечення встановлено на мобільний пристрій, тим більша ймовірність залишитися без доступу до WhatsApp. 

Розробники відмовляються від підтримки застарілих платформ не просто так, а заради того, щоб просто не відставати від технічного прогресу і рухатися вперед, а не стояти на одному місці, поки весь світ змінюється в бік цифровізації.

Мінімальними версіями операційних систем на смартфонах для запуску WhatsApp з 1 березня стануть Android 5.0 Lollipop та iOS 11, тому якщо раптом виявиться так, що на телефон встановлена ​​дуже стара платформа, користуватися месенджером стане неможливо, ніяк взагалі.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: WhatsApp
  • Останні записи

    Microsoft почне стягувати плату за оновлення Windows 10

    У жовтні 2025 року Microsoft почне стягувати плату за оновлення операційної системи Windows 10. Компанія…

    02.10.2024

    Повні характеристики флагманського Samsung Galaxy S25+ потрапили в мережу

    Популярний інсайдер Anthony розкрив повні характеристики флагманського смартфона Samsung Galaxy S25+. Детальніше Новинка буде оснащена…

    02.10.2024

    Новий Android 16 вийде в середині 2025 року

    У середині 2025 очікується випуск нової версії операційної системи Android під назвою Android 16, згідно…

    02.10.2024

    Стало відомо коли представлять новий iPhone SE та оновлений iPad Air

    Згідно з даними Марка Гурмана з Bloomberg, новий iPhone SE перейде на дизайн у стилі…

    02.10.2024

    Більше не конкурентоспроможна. Samsung планує відмовитися від Galaxy S26

    Авторитетний інсайдер під ніком Ice Universe поділився своїм прогнозом щодо майбутнього флагманської серії Samsung Galaxy…

    02.10.2024

    Google почала боротьбу з піратськими програмами

    Google ввела новий механізм для блокування піратських програм, надавши розробникам інструменти для перевірки автентичності встановлених…

    02.10.2024