WhatsApp оголосив про припинення роботи з 1 березня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цим месенджером користуються більш ніж 2,4 млрд людей, і всі вони знаходять його найкращим і найбільш привабливим серед усіх існуючих на ринку, намагаючись активно використовувати всі ті функціональні можливості, які впроваджені. 

Реклама

Користувачі з його допомогою можуть легко і просто надсилати текстові повідомлення, пересилати медіафайли, дзвонити по відеозв’язку, обмінюватися документами, а також, крім цього, робити багато інших дій, роблячи все це дуже легко і просто. 

Проте вже незабаром багато людей можуть втратити доступ до WhatsApp, оскільки даний месенджер оголосив про припинення роботи з 1 березня на безлічі моделей мобільних пристроїв, власники яких втратять доступ до цього програмного забезпечення.

Вже з початку березня цей сервіс для спілкування перестане працювати на будь-яких моделях мобільних пристроїв, що працюють під управлінням операційних систем Android 4.4 KitKat та iOS 10, а також будь-яких ще старіших. Чим більше застаріле програмне забезпечення встановлено на мобільний пристрій, тим більша ймовірність залишитися без доступу до WhatsApp. 

Розробники відмовляються від підтримки застарілих платформ не просто так, а заради того, щоб просто не відставати від технічного прогресу і рухатися вперед, а не стояти на одному місці, поки весь світ змінюється в бік цифровізації.

Мінімальними версіями операційних систем на смартфонах для запуску WhatsApp з 1 березня стануть Android 5.0 Lollipop та iOS 11, тому якщо раптом виявиться так, що на телефон встановлена ​​дуже стара платформа, користуватися месенджером стане неможливо, ніяк взагалі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ