FANDER: Ніколи не думав, що опинюсь в такому місці, з такими людьми

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

FAVER впевнений, що у 2022 році NAVI так само показуватимуть хороші результати, і можуть закінчити першу половину року на першому місці. Наступний матч української команди запланований на 4-е лютого. На думку кіберспортсмена, все залежатиме від їхньої мотивації, бажання перемагати та вигравати, і від того, наскільки якісно підготуються інші команди. Слід додати, що в БК Olimp.bet можна знайти вигідні коефіцієнти на кіберспортивні матчі.

Реклама

Нещодавно FAVER грав матч проти легендарного складу Gambit. За його словами, спортсмен ніколи не думав, що опиниться в такому місці, де проходитиме цей шоу-матч, а також що зможе бути частинкою такої історичної події, коли хлопці збираються і грають проти легендарного складу Gambit. Легендарна п’ятірка в особі Gambit показала, що досвід дається взнаки, навіть незважаючи на те, що вони вже «старі» в CS.

Щодо планів у 2022 році, то FAVER розповів, що, якщо все буде добре, відбудеться анонс команди Єгора Крида. Якщо ні, то, швидше за все, кіберспортсмен збирається зібрати свій склад: є плани, гравці на прикметі. А можливо, Ілля сподівається, що вдасться створити свою організацію, як це зробили Insilio, бо медійки та зв’язків теж вистачає у цьому плані. На кінець хлопець додав, що йому хочеться далі розвиватися і рухатися в тому самому напрямку, і найголовніше, що він займається тим, що йому подобається.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ