Мешканка Великобританії замовила новенький iPhone 13 Pro Max, але отримала пляшку рідкого мила

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мешканка Великобританії оформила замовлення на новий iPhone 13 Pro Max у свого оператора зв’язку, але отримала пляшку рідкого мила для рук за $1 замість флагманського смартфона.

Реклама

32-річна Хаула Лафхайлі оформила контракт на iPhone у Sky Mobile терміном на 36 місяців, протягом яких вона має виплатити 1500 фунтів стерлінгів. Через два дні вона отримала свою посилку, але її вміст розчарував.

Жінка розповіла, що оформила замовлення 24 січня та сплатила доставку на 25 січня. Наступного дня водій надіслав їй повідомлення про те, що він «застряг у пробці» і не може доставити її замовлення. Тільки через три дні після оформлення замовлення кур’єр залишив посилку біля дверей, але iPhone в коробці вже не було.

Наразі британський оператор Sky Mobile спільно з поліцією Лондона займаються розслідуванням інциденту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: