У програмі “Дія” незабаром з’явиться нова функція: подробиці

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

14 мільйонів зареєстрованих у програмі громадян матимуть можливість взяти участь у даному опитуванні та взяти участь в інших програмах

Реклама

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про роботу нововведених служб опитувань та петицій у програмі «Дія», про яку вже повідомило Міністерство цифрової трансформації. Запуск програми заплановано на 8 лютого.

Про це міністр повідомив на своїй прямій трансляції у Telegram-каналі.

За словами Федорова, 14 мільйонів зареєстрованих у програмі громадян матимуть можливість взяти участь у цьому опитуванні та взяти участь в інших програмах.

Приємним бонусом буде те, що українці тепер безпосередньо звертатимуться до свого місцевого голови. Наприклад, вони захочуть створити петицію щодо поганих доріг. Якщо буде зібрано необхідну кількість голосів, голова відповість особисто.

Крім цього, 8 січня буде запроваджено 10 інших цифрових послуг. Такі послуги дозволятимуть міняти місце проживання та реєстрації по всій Україні та отримувати свіжі повідомлення прямо на телефон. Також будуть надані нові послуги для пенсіонерів та людей, які ведуть автомобіль, різні цифрові послуги та податкові режими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ