Київстар, Vodafone та lifecell показали безкоштовні послуги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільні оператори Київстар, Vodafone та lifecell, незважаючи на підвищення тарифів, поповнюють список безкоштовних послуг для своїх абонентів.

Київстар ТВ
Київстар пропонує абонентам підключити програму для перегляду телебачення з Play Market або з сайту компанії абсолютно безкоштовно та отримати доступ до певної кількості контенту без оплати. Без вибору тарифу всім абонентам Київстар автоматично підключає пакет “Легкий”. Дивитися фільми, серіали та телевізійні програми можна зі смартфона, планшета та Smart TV. Якщо потрібний розширений доступ до більшої кількості відео та телеканалів, можна обрати інший тариф Київстрар за ціною від 100 грн до 200 грн на місяць.

Vodafone Cloud
Програма від Vodafone, яка дозволяє зберігати фото, відео, контакти та файли в надійному місці. Мобільний оператор пропонує абонентам 8 ГБ безкоштовної пам’яті, 64 ГБ коштуватимуть 30 грн/місяць, 128 ГБ – 50 грн/місяць. Для входу до Vodafone Cloud з будь-якого девайсу використовується номер телефону та унікальний одноразовий пароль. Таким чином, повна конфіденційність забезпечена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

lifebox від lifecell
Доступ до сховища lifebox для абонентів lifecell є абсолютно безкоштовним, якщо обсяг файлів не перевищує 5 ГБ пам’яті. Можна зберігати фото, музику, відео. Використовувати сховище можна як зі смартфона, так і з веб-версії на комп’ютері/ноутбуку. Якщо клієнт хоче розширити пам’ять у своєму боксі, можна вибрати на сайті компанії потрібний тариф: за 50 ГБ доведеться щомісяця платити 24,99 грн., а за 500 ГБ – 52,99 грн. на місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.