“Нова пошта” змінює тарифи – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова пошта оновлює тарифи на доставку з 1 січня 2022 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

З нового року з’явиться окремий тариф на доставку документів у межах України. Разом з конвертом ціна такої доставки становитиме 40 грн. весь рік.

Компанія продовжує дію акційного тарифу на доставку до поштоматів за 35 грн, а також післяплати без комісії на перший квартал 2022 року. З 1 квітня вартість доставки до пошти буде 45 гривень незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо клієнт повертає посилку після огляду (наприклад, з невідповідним товаром), то тариф за її доставку з 1 січня становитиме 15 грн. за вантаж до 30 кг.

З нового року відбудуться “спрощення тарифних зон”, вони будуть розраховуватись залежно від пунктів призначення – по місту та передмісті, між містами, з/в селище міського типу або село.

Якщо доставка здійснюється в межах міста та його передмістя, то тариф розраховується за вагою:

  • для посилок до двох кг ціна знижується із 45 до 40 грн;
  • відправлення до 30 кг коштуватимуть 80 грн замість 100, до цієї ціни також входить комісія за оголошену вартість до 1000 грн;

З 1 січня змінюється вартість адресної доставки та забору посилок – її не прив’язуватимуть до ваги. За будь-яку посилку до 30 кг потрібно буде доплатити 30 грн за доставку кур’єром, а за відправлення понад 30 кг доведеться додати 90 грн за кожні 100 кг.

Також доставка кожної посилки до експрес-накладної з кількома місцями тарифікуватиметься по-новому. Оцінюватиметься кожна посилка за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою – за базовим тарифом, решта – за зниженим. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.