iPhone 13 значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через три місяці після виходу iPhone 13 настав найкращий час для покупки пристрою. Спочатку гаджети були в дефіциті, але зараз їх можна придбати у багатьох офіційних і сірих рітейлерів. Цінник теж приємний.

iPhone 13 значно впав в ціні

На сайті Apple iPhone 13 з накопичувачем на 128 Гбайт коштує 29 999 гривень. Згідно аналітичного ресурсу e-katalog пристрій можна купити від 26-32 тисячі гривень – знижка в офіційних ритейлерів становить 2 тисячі гривень, в неофіційних продавців до 5 тисяч гривень.

iPhone 13 значно впав в ціні
Чому саме iPhone 13? Крутий 6,1-дюймовий OLED-дисплей, чіп Apple A15 Bionic, 4 Гбайт оперативної пам’яті, акумулятор ємністю 3240 мАг з автономністю на цілий день. Чи купувати iPhone 13 Pro Max? Теж добрий варіант, але габарити підійдуть не всім.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим iPhone 13 Pro Max краще за базовий айфон? Екран 6,7 дюймів – на півдюйма більше, ніж у iPhone 13. Дисплей 120 Гц – насправді це не дуже помітно, але значно садить батарею. Крута потрійна камера із Cinematic mode? По-перше, у iPhone 13 теж хороша камера (два об’єктиви по 12 мегапікселів), по-друге, зараз більше вирішує постобробка, ніж кількість сенсорів, по-третє, невже хтось насправді користуватиметься будь-якими просунутими режимами і під лупою шукати зерна на фото?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.