Новини України та Світу

У школі їм не місце: топ-5 найгірших вчителів за знаком Зодіаку

Share

днією із найскладніших професій є професія вчителя; проте не кожному з них дається бути педагогом. Багато людей підіймають галас на дітей, погано пояснюють матеріал і взагалі не замислюються над тим, чи зрозуміли учні тему.

Астрологи назвали топ-5 знаків Зодіаку, з яких виходять найгірші вчителі, повідомляє “ЛегкоРазом”.

Овен

З Овнів могли б вийти гарні викладачі, якби представники цього знаку Зодіаку не були занадто перфекціоністами. Навіть заради “трійки” у такого вчителя доведеться попітніти. На іспитах Овни ганяють учнів від і до, і навіть маленька запинка може спричинити “двійку”. Тих, хто вчиться погано, Овен просто називає “неуками”. Швидко виходить із рівноваги, часто підіймає голос на учнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рак

Раки є занадто чутливими – погана поведінка учнів здатна сильно образити їх, через що урок миттєво зупиняється доти, доки бідні школярі не починають практично навколішки вибачатися. Якщо розповісти Раку про біду, він не лише підтримає, а й “прилипне” до нещасного учня, контролюючи кожен його крок. Брехати такому вчителю не варто – якщо все розкриється, на хороші оцінки можна не розраховувати.

Терези

Терези – це дуже розумні люди, вони володіють таким багажем знань, що змогли б бути кращими вчителями. Однак їх губить їхня ж нестримність. Представник цього знаку Зодіаку може прийти до школи на взводі і перенести свою агресію на дітей, які ні в чому не винні. Ненавидить галас на уроці і може влаштувати через це справжній скандал. З віком Терези, як правило, заспокоюються і стають більш-менш добрими викладачами.

Скорпіон

Вчителі-Скорпіони зазвичай виглядають спокійними, добрими, навіть миловидними. Але це оманливе враження – на уроках у Скорпіона треба “працювати на повну”. Представники цього знаку не терплять помилок і мучитимуть учнів доти, доки ті не зможуть ідеально вивчити предмет. Такого вчителя побоюються не лише діти, а й колеги.

Козеріг

З Козерога неможливо сперечатися. Вони доводитимуть свою правоту доти, доки учень не здасться, і неважливо, хто правий насправді. З віком ця якість лише посилюється. Козероги люблять розповідати історії, навіть ті, що абсолютно не пов’язані з темою заняття. Дуже скрупульозні — якщо ви не змогли переказати текст “від і до”, готуйтеся отримати незадовільну оцінку.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024