У школі їм не місце: топ-5 найгірших вчителів за знаком Зодіаку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

днією із найскладніших професій є професія вчителя; проте не кожному з них дається бути педагогом. Багато людей підіймають галас на дітей, погано пояснюють матеріал і взагалі не замислюються над тим, чи зрозуміли учні тему.

Астрологи назвали топ-5 знаків Зодіаку, з яких виходять найгірші вчителі, повідомляє “ЛегкоРазом”.

Овен

З Овнів могли б вийти гарні викладачі, якби представники цього знаку Зодіаку не були занадто перфекціоністами. Навіть заради “трійки” у такого вчителя доведеться попітніти. На іспитах Овни ганяють учнів від і до, і навіть маленька запинка може спричинити “двійку”. Тих, хто вчиться погано, Овен просто називає “неуками”. Швидко виходить із рівноваги, часто підіймає голос на учнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рак

Раки є занадто чутливими – погана поведінка учнів здатна сильно образити їх, через що урок миттєво зупиняється доти, доки бідні школярі не починають практично навколішки вибачатися. Якщо розповісти Раку про біду, він не лише підтримає, а й “прилипне” до нещасного учня, контролюючи кожен його крок. Брехати такому вчителю не варто – якщо все розкриється, на хороші оцінки можна не розраховувати.

Терези

Терези – це дуже розумні люди, вони володіють таким багажем знань, що змогли б бути кращими вчителями. Однак їх губить їхня ж нестримність. Представник цього знаку Зодіаку може прийти до школи на взводі і перенести свою агресію на дітей, які ні в чому не винні. Ненавидить галас на уроці і може влаштувати через це справжній скандал. З віком Терези, як правило, заспокоюються і стають більш-менш добрими викладачами.

Скорпіон

Вчителі-Скорпіони зазвичай виглядають спокійними, добрими, навіть миловидними. Але це оманливе враження – на уроках у Скорпіона треба “працювати на повну”. Представники цього знаку не терплять помилок і мучитимуть учнів доти, доки ті не зможуть ідеально вивчити предмет. Такого вчителя побоюються не лише діти, а й колеги.

Козеріг

З Козерога неможливо сперечатися. Вони доводитимуть свою правоту доти, доки учень не здасться, і неважливо, хто правий насправді. З віком ця якість лише посилюється. Козероги люблять розповідати історії, навіть ті, що абсолютно не пов’язані з темою заняття. Дуже скрупульозні — якщо ви не змогли переказати текст “від і до”, готуйтеся отримати незадовільну оцінку.