Новини України та Світу

Більше хвилин і мегабайтів. Київстар ще піднімає ціни на тарифи

Share

Мобільний оператор піднімає тарифи. Оператор мобільного зв’язку “Київстар” анонсував підвищення вартості деяких тарифних планів. Перші зміни клієнтів оператора чекають уже 2 грудня. Торкнуться вони лише абонентів, які користуються послугами оператора на умовах передплати. Більшість арифів, вартість яких оператор вирішив переглянути, були запущені ще в 2019 році і давно не переглядалися. Зокрема, серед таких тарифів: Спілкування без кордонів 2019 року, Розваги без кордонів 2019 року, Відео без кордонів 2019 року, Київстар Комфорт та інші.

У “Київстар” планують також розширити можливості абонентів, які користуються тарифами. Наприклад, у пакеті “Спілкування без кордонів 2019” кількість хвилин для запису голосових повідомлень збільшать до 100, а кількість мегабайт мобільного інтернету – до 15 тисяч.

Деталі про перелік послуг у пакетах передплати та їх нові ціни абонентам повідомлять SMS за тиждень до введення змін. Тобто клієнти “Київстар” мають час, щоб змінити свій тарифний план.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Наші абоненти нічого не втратять від перегляду тарифних планів, навіть з огляду на їх подорожчання. Після 2 грудня кількість хвилин на дзвінки іншим операторам зросте приблизно вдвічі, збільшаться ліміти мегабайтів мобільного інтернету, не кажучи вже про бонуси у вигляді “суперсил” – 100 хвилин на інші мережі чи 5 гігабайтів трафіку”, – зазначає національний оператор.

Послуга “суперсили” тепер працюватиме для клієнтів “Київстар” у постійному режимі.

Не залишаться осторонь контрактні абоненти провідного українського оператора. На них також чекають певні цінові зміни. Але торкнуться вони лише додаткових послуг. Отже, 150 SMS терміном дії на 4 тижні тепер можна буде придбати за 35 грн., 10 хвилин на дзвінки за кордон – за 50 грн., а 100 хвилин на інших операторів у межах України коштуватимуть 50 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Чергове безсоромне лицемірство від Киівстару. Кому потрібно більше хвилин або мегабайтів міг раніше іх отримати за більші гроші. А от кому не потрібно, тепер все одно платитиме за те, що йому не потрібно. Заради справедливості слід сказати, що інші оператори поводяться так само.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024