Більше хвилин і мегабайтів. Київстар ще піднімає ціни на тарифи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор піднімає тарифи. Оператор мобільного зв’язку “Київстар” анонсував підвищення вартості деяких тарифних планів. Перші зміни клієнтів оператора чекають уже 2 грудня. Торкнуться вони лише абонентів, які користуються послугами оператора на умовах передплати. Більшість арифів, вартість яких оператор вирішив переглянути, були запущені ще в 2019 році і давно не переглядалися. Зокрема, серед таких тарифів: Спілкування без кордонів 2019 року, Розваги без кордонів 2019 року, Відео без кордонів 2019 року, Київстар Комфорт та інші.

У “Київстар” планують також розширити можливості абонентів, які користуються тарифами. Наприклад, у пакеті “Спілкування без кордонів 2019” кількість хвилин для запису голосових повідомлень збільшать до 100, а кількість мегабайт мобільного інтернету – до 15 тисяч.

Деталі про перелік послуг у пакетах передплати та їх нові ціни абонентам повідомлять SMS за тиждень до введення змін. Тобто клієнти “Київстар” мають час, щоб змінити свій тарифний план.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Наші абоненти нічого не втратять від перегляду тарифних планів, навіть з огляду на їх подорожчання. Після 2 грудня кількість хвилин на дзвінки іншим операторам зросте приблизно вдвічі, збільшаться ліміти мегабайтів мобільного інтернету, не кажучи вже про бонуси у вигляді “суперсил” – 100 хвилин на інші мережі чи 5 гігабайтів трафіку”, – зазначає національний оператор.

Послуга “суперсили” тепер працюватиме для клієнтів “Київстар” у постійному режимі.

Не залишаться осторонь контрактні абоненти провідного українського оператора. На них також чекають певні цінові зміни. Але торкнуться вони лише додаткових послуг. Отже, 150 SMS терміном дії на 4 тижні тепер можна буде придбати за 35 грн., 10 хвилин на дзвінки за кордон – за 50 грн., а 100 хвилин на інших операторів у межах України коштуватимуть 50 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.