Найкращі смартфони для покупки на зимові свята

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зимові свята – це хороший період для покупки смартфона, оскільки це завжди хороша нагода зробити приємний подарунок і собі, і близькій людині, при цьому ціни у цей період переважно дуже хороші. Ми підібрали для вас найкращі моделі, які варто купити у період зимових свят.

Redmi 9

У Redmi 9, найбільш доступному представнику нашої відбірки, дуже збалансовані та хороші характеристики, як для моделі цього цінового сегменту. Смартфон оснащений IPS-дисплеєм з діагоналлю 6.53-дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та співвідношенням сторін 19.5:9. За роботу відповідальний досить продуктивний, як для цього цінового сегменту, чіпсет MediaTek Helio G80.

Основна камера смартфона включає головний сенсор 13 МП, ультраширокий 8 МП, макро 5 МП та датчик глибини 2 МП. За автономність смартфона відповідальний акумулятор об’ємом 5020 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W. Окрім цього, варто згадати, що модель оснащена мініджеком 3.5 мм та модулем NFC для безконтактної оплати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme 8

Наступний смартфон у нашій підбірці – смартфон компанії Realme, основного конкурента Redmi, який оснащений чіпсетом Mediatek Helio G95. Модель отримала дисплей Super AMOLED з діагоналлю 6.4 дюйма, роздільною здатністю FullHD+, підтримкою HDR10 та Always-on Display.

Смартфон отримав основну камеру з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП, макро 2 МП та датчиком глибини 2 МП, а також фронтальною камерою 16 МП. За автономність смартфона відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W. У смартфона також є мініджек 3.5 мм та модуль NFC для безконтактної оплати.

Redmi Note 10

У випадку, якщо вам з тих чи інших причин не подобається Realme 8, є і його альтернатива від Redmi приблизно з такою ж ціною. Redmi Note 10 оснащений чіпсетом MediaTek Dimensity 700 з підтримкою 5G, тут використовується IPS-дисплей з роздільною здатністю FullHD та частотою оновлення 90 Гц. .

Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 48 МП, макро 2 МП та датчиком глибини 2 МП, фронтальна камера має роздільну здатність 8 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W. Модель оснащена модулем NFC, інфрачервоним портом та мініджеком 3.5 міліметра.

Poco X3 Pro

Наша наступна модель пропонує найкращу продуктивність у бюджетному ціновому сегменті – вона оснащена чіпсетом Qualcomm Snapdragon 860 (по суті, позаминулорічний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 855+). Модель отримала IPS-дисплей з діагоналлю 6.67 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц.

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 48 МП, ультрашироким 8 МП, макро 2 МП та датчиком глибини 2 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5160 мАг, є швидка зарядка потужністю 33W. Модель має підтримку NFC, оснащена інфрачервоним портом, стереодинаміками та мініджеком 3.5 мм.

Redmi Note 10 Pro

У випадку, якщо вам потрібен смартфон з хорошою основною камерою, просунутим дисплеєм та хорошою автономністю, варто звернути увагу на Redmi Note 10 Pro. Смартфон отримав AMOLED-дисллей з роздільною здатністю FullHD+, діагоналлю 6.67 дюйма та частотою оновлення 120 Гц, за роботу відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 732G.

Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 108 МП, ультрашироким 8 МП, макро 5 МП та датчиком глибини 2 МП, а також фронтальною камерою 16 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5020 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. Смартфон має мініджек 3.5 міліметра та NFC для безконтактної оплати.

OnePlus Nord CE 5G

У випадку, якщо вам потрібен смартфон з максимально швидкою оболонкою та доступною ціною, варто звернути увагу на модель OnePlus Nord CE 5G. Вона отримала AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FulLHD+ та частотою оновлення 90 Гц, є підтримка HDR10. За роботу відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 750 5G.

Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 64 МП, ультраширокою 8 МП та макро 2 МП, фронтальна камера має роздільну здатність 16 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки Warp Charge з потужністю 30W. OnePlus Nord CE 5G має NFC, aptX HD та мініджеком 3.5 мм.

Poco F3

Найкращим в плані продуктивності смартфоном у нашій підбірці є Poco F3. Модель оснащена Super AMOLED-дисплеєм Samsung E4 з роздільною здатністю 2400 х 1080 пікселів та частотою оновлення 120 Гц, діагональ складає 6.67 дюйма. За роботу відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 870 (по суті, минулорічний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 865+).

Смартфон отримав основну камеру з головним сенсором 48 МП, ультрашироким 8 МП та макро 5 МП, роздільна здатність фронтальної камери складає 20 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4520 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. До фішок моделі варто віднести підтримку Wi-Fi 6, інфрачервоний порт та підтримку NFC для безконтактної оплати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.