Названі нові опції Viber, яких немає в інших месенджерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Viber залишається найпопулярнішим месенджером серед українців, тому його розробники постійно працюють над удосконаленням опцій програми. Зокрема, Viber має функції, яких немає в інших месенджерах. Про це передає today.ua .

Надіслати фото реального розміру до Viber

Користувачі месенджерів щодня надсилають один одному безліч зображень та відео. Деякі абоненти Viber скаржаться, що програма псує якість фото. Однак, якщо встановити правильні параметри в налаштуваннях, якість фото не псуватиметься при пересиланні. Для цього перейдіть до розділу “Параметри” – “Дані та мультимедіа” – виберіть “Якість фото” та “Різне”. Щоб надіслати знімок у найкращій якості, в меню чату натисніть “Три точки” та “Фото” (для Android) або “Надіслати у вихідному розмірі” (для iOS).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дізнайтеся, хто переглянув повідомлення у спільному чаті

Іноді нам цікаво дізнатися, хто проігнорував ваше повідомлення, а хто його просто не прочитав. Щоб уточнити цей нюанс, Viber має спеціальну опцію. Зайдіть в потрібний чат і затисніть пальцем повідомлення, що вас цікавить. У вікні виберіть “Дані”. Так ви дізнаєтеся кількість користувачів, які вже прочитали повідомлення, а нижче їх імена.

Заблокувати рекламні повідомлення від компаній

Якщо вам набридли спливаючі вікна з рекламними повідомленнями, Viber може вирішити цю проблему за кілька хвилин. Спочатку перейдіть до розділу “Параметри” месенджера, виберіть “Дзвінки та повідомлення” – вимкніть опцію “Отримувати службові повідомлення”.

Виявити небезпечні чат-боти

Чат-боти стали невід’ємною частиною нашого життя. З їхньою допомогою можна оплачувати рахунки, оформлювати доставки, реєструватися різні заходи тощо. Але іноді через чат-боти шахраї можуть красти гроші з ваших банківських карток та здійснювати інші афери. Щоб не потрапити на гачок до шахраїв, слідкуйте за ним, щоб у назви чат-бота була позначка “Перевірено Viber”. Якщо нічого подібного немає, то краще свої особисті дані нікому не передавати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.