Новини України та Світу

Смарт-годинники Amazfit до Чорної п’ятниці продають по низькій ціні

Share

Розумний годинник Amazfit – ідеальний компаньйон та помічник протягом усього дня. Вони будуть тримати Вас в курсі всього, що відбувається в організмі, коригуючи та спрямовуючи навантаження. Ви будете обізнані не тільки про кількість зроблених кроків та наявність калорій, але й отримувати дистанційну інформацію. Найкращий стимул для активного життя придумати важко.

Зручний та зрозумілий дисплей зберігає чудову видимість при природному освітленні та в приміщенні. Він відображає всі меседжі Вашого телефону, календарні дати та текстові повідомлення. Інформацію з Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat, LinkedIn, Snap можна прочитати у повному обсязі. Кольоровий сенсорний екран надає доступ до багатьох програм – погода, будильник, таймер, компас. Xiaomi Watch складають щоденний звіт про стан організму: частоту серцевого пульсу та інші параметри спортивного навантаження.

Смарт годинник Амазфіт здатний контролювати біг (спортивний та оздоровчий, а також якість бігової доріжки), та інші види спортивних навантажень. Відповідні програми легко додаються та оновлюються програмою пристрою. А дальше ми пропонуємо Вам декілька хороших пропозицій для покупки цього дивайсу, поїхали!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

GTS 2 mini – стильний годинник з більш ніж 70 вбудованими спортивними режимами, широким функціоналом, потужною батареєю та екраном AMOLED. Модель можна буде придбати за 2222 грн замість 2899 грн.

Bip U – багатофункціональний розумний годинник з усім необхідним: 60 вбудованих спортивних режимів, датчик серцевого ритму, пульсометр, лічильник калорій, крокомір, відстеження індексу персональної активності, IPS-екран і відмінна батарея. Доступний за 1299 грн замість 1599 грн.

GTS 2 та GTR 2 – годинник з величезним функціоналом: вже 90 вбудованих спортивних режимів, PAI (індивідуальний індекс фізичних навантажень), екран AMOLED і можливість приймати/відхиляти дзвінки прямо з годинника. Купити зі знижкою можна за 4299 грн замість 4999 грн.

T-Rex – брутальний і надійний годинник для активного способу життя, з яким не страшно пройти «вогонь, воду та мідні труби», про що свідчить відповідність цього годинника дванадцяти сертифікатам військового стандарту США MIL-STD-810G. Ця модель в акційний період коштуватиме 2999 грн замість 3799 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Amazfit
  • Останні записи

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024