Смарт-годинники Amazfit до Чорної п’ятниці продають по низькій ціні

Розумний годинник Amazfit – ідеальний компаньйон та помічник протягом усього дня. Вони будуть тримати Вас в курсі всього, що відбувається в організмі, коригуючи та спрямовуючи навантаження. Ви будете обізнані не тільки про кількість зроблених кроків та наявність калорій, але й отримувати дистанційну інформацію. Найкращий стимул для активного життя придумати важко.

Зручний та зрозумілий дисплей зберігає чудову видимість при природному освітленні та в приміщенні. Він відображає всі меседжі Вашого телефону, календарні дати та текстові повідомлення. Інформацію з Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat, LinkedIn, Snap можна прочитати у повному обсязі. Кольоровий сенсорний екран надає доступ до багатьох програм – погода, будильник, таймер, компас. Xiaomi Watch складають щоденний звіт про стан організму: частоту серцевого пульсу та інші параметри спортивного навантаження.

Смарт годинник Амазфіт здатний контролювати біг (спортивний та оздоровчий, а також якість бігової доріжки), та інші види спортивних навантажень. Відповідні програми легко додаються та оновлюються програмою пристрою. А дальше ми пропонуємо Вам декілька хороших пропозицій для покупки цього дивайсу, поїхали!

GTS 2 mini – стильний годинник з більш ніж 70 вбудованими спортивними режимами, широким функціоналом, потужною батареєю та екраном AMOLED. Модель можна буде придбати за 2222 грн замість 2899 грн.

Bip U – багатофункціональний розумний годинник з усім необхідним: 60 вбудованих спортивних режимів, датчик серцевого ритму, пульсометр, лічильник калорій, крокомір, відстеження індексу персональної активності, IPS-екран і відмінна батарея. Доступний за 1299 грн замість 1599 грн.

GTS 2 та GTR 2 – годинник з величезним функціоналом: вже 90 вбудованих спортивних режимів, PAI (індивідуальний індекс фізичних навантажень), екран AMOLED і можливість приймати/відхиляти дзвінки прямо з годинника. Купити зі знижкою можна за 4299 грн замість 4999 грн.

T-Rex – брутальний і надійний годинник для активного способу життя, з яким не страшно пройти «вогонь, воду та мідні труби», про що свідчить відповідність цього годинника дванадцяти сертифікатам військового стандарту США MIL-STD-810G. Ця модель в акційний період коштуватиме 2999 грн замість 3799 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.