Ощадбанк перестав приймати в українців документи у “Дії”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українець поскаржився на Ощадбанк за те, що фінустанова нібито не ухвалює документи програми Дія. Відповідну посаду з’явився на сайті Мінфін .

Чоловік із ніком Vladimirj поскаржився на відділення Ощадбанку в центрі Запоріжжя. У своєму посту, який він озаглавив “Перший у світі державний банк якому начхати на укази уряду” заявив, що фінустанова не приймає документацію із додатку Дія.

“Прийшов у відділення, хотів зняти гроші зі свого рахунку. Але це виявилося неможливо! Виявляється документи із додатку Дія не приймають у цьому банку. За карткою теж гроші зняти неможливо на касі. На постанови Кабміну їм начхати. У них свої правила. Мабуть державність цього банку лише на папері” – повідомив він.

Представники Ощадбанку відповіли, що працюють над доопрацюванням програмних комплексів для верифікації через додатки. Коли це стане можливим, представники фінансової установи пообіцяли повідомити всіх своїх клієнтів.

“Отримати карту у відділенні вже можна за допомогою додатка “Дія”, за умови, документи, за якими клієнт раніше був ідентифікований банком, відповідає документам, завантаженим у мобільний додаток “Дія”, – повідомляють в Ощадбанку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.