Користувачі Дія почали скаржитися на зникнення документів

Користувачі сервісу “Дія” останні кілька днів почали скаржитися у Facebook на проблеми із завантаженням документів. Серед проблем, зазначених користувачами, – відсутність відображення ID-карти, закордонного паспорта та сертифікатів вакцинації, повідомляє ” ЛІГА.net “.

Зараз під постами на сторінці “Дія” десятки коментарів зі скаргами користувачів. Серед них такі:

“Після оновлення не підтягується ковід-сертифікат, хоча раніше він був, зараз при генерації пише, що трапилася помилка”.

“Не відображаються документи (ID-паспорт та закордонний паспорт) в застосунку Дія. Хоча тиждень тому все було нормально. Також через відсутність закордонного паспорту не можу підтянути сертифікат”.

“Зникла айді-картка, закордонний паспорт та не підтягується внутрішній ковід-сертифікат”.

“Сертифікат одужання не підтягується, дані внесені правильно і діагноз прописаний, як і потрібно, щоб відображалося в Дії, але не відображається”.

“Розкажіть будь ласка про зникнення закордонного паспорту (з чим це пов’язано) і чому не підтягується сертифікат про друге щеплення – всі дані вірні”.

Деякі користувачі зазначають, що сертифікати зникли після оновлення програми. Кількість скарг на сторінці “Дія” у Facebook зросла після вихідних, до цього у коментарях на неможливість завантаження документів масово не скаржилися. 

Ми звернулися із запитом до міністерства цифрової трансформації. Прес-служба мінцифри не змогла надати оперативний коментар про те, наскільки зросла кількість звернень до служби підтримки Дія після оновлення. Редакція опублікує уточнення, коли з’являться.

У коментарях до посту у Facebook служба підтримки сервісу радить після генерування сертифіката у додатку не закривати його, а згорнути, щоб сертифікати не довелося генерувати ще раз. Також у підтримці радять ще раз авторизуватись у додатку, щоб документи завантажилися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.