Рік Чорного водяного тигра: стало відомо про особливості символу наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2022 рік – рік Чорного водяного тигра. За східним календарем він настає не з 1 січня, а з 1 лютого 2022 року і закінчиться 23 січня 2023 року.

Рік Чорного водяного тигра має два символи – дерево та вода. Перший може допомогти у стабільності, а другий – подарує творчий розвиток та чутливість.

Тигр є хижаком і дуже непередбачуваним. Вода ж допомагає згладжувати кути і допомагає людині бути м’якшою і поступливою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є думка, що Тигр пробудить бажання рухатися до своїх цілей, а отже 2022 рік принесе із собою зміни та зруйнує підвалини. Також важливо відзначити, що тигр – віддана тварина, а отже, у новому році сім’я залишиться в безпеці. Символ нового року ніколи не боятиметься пізнати щось нове і завжди відкритий до експериментів. Тигри – природжені авантюристи, які ведуть активний спосіб життя, постійно змінюють обстановку та люблять різноманітність.

Також із сильних сторін тигра можна відзначити сміливість, рішучість, готовність ризикувати, розвинений інтелект та вміння знаходити спільну мову з оточуючими.

Серед недоліків імпульсивність, емоційні сплески, упертість, спалахи люті, авторитаризм.

Чоловіки, народжені рік Чорного водяного тигра, є завойовниками жіночих сердець. Вони дуже цілеспрямовані та досягають успіху у всіх починаннях.

Жінка-Тигр – рішуча та неприборкана. Вони ніколи не підкорятимуться сильній підлозі. Для створення сім’ї таким жінкам необхідний рівноправний партнер, тоді спілка буде гармонійною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.