Місячне затемнення у листопаді: що не можна робити у цей день

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У п’ятницю, 19 листопада, об 11:02 у знаку Тельця розпочнеться приватне місячне затемнення. Спостерігати його зможуть жителі Північної та Південної Америки, Австралії та Південно-Східної Азії.

На думку астрологів, затемнення можуть серйозно впливати на розвиток подій на нашій планеті та долю кожного з людей. У чому особливість даного астрономічного явища та як рекомендується його прожити.

Чим особливо місячне затемнення 19 листопада 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Темрява Місяця 19 листопада особливо тим, що відбудеться воно на осі  Телець  –  Скорпіон  уперше з 2014 року. У наступні два роки на цій осі відбудеться ще сім затемнень. Тому варто звернути увагу на ситуації, що виникають у цей період – можливо їх доведеться проживати в наступні два роки.

Астрологи вважають, що затемнення можуть приносити із собою несподівані одкровення та доленосні зміни, тому необхідно виявити терпіння та здатність контролювати емоції. У цьому допоможе енергія спокійного приземленого Тельця. Можливо, ви будете змушені залишити зону комфорту і багато робити вперше.

Що потрібно зробити в місячне затемнення 19 листопада

Телцям привнесе зміни матеріального плану, які можуть зачепити  фінанси, власність, речі.  Саме час віддати всі  борги,  причому з новими бажано почекати. Багатьом доведеться зайнятися вирішенням фінансових проблем.

Період затемнення буде сприятливим для позбавлення всього непотрібного в житті,  негативних емоцій, страхів, образ,  для переосмислення життєвої ситуації, завершення розпочатих справ. Час рекомендується провести у колі близьких людей.

Корисним буде сконцентруватися на якісному виконанні своєї роботи, зайнятися домашніми справами, зробити прибирання, придбати новий предмет меблів або декору. У той же час необхідно приділити увазі здоров’ю,  зокрема горла, шиї, зв’язок, щитовидки та гланд, які під впливом Тельця можуть наражатися на захворювання.

Що не можна робити в місячне затемнення 19 листопада

У затемнення, як і в повний місяць, слід усіма силами намагатися уникати конфліктів,  а також контролювати емоції, гнати від себе тривожні думки та утримуватись від імпульсивних вчинків.

Крім того, несприятливі будь-які  починання,  вирішення фінансових питань,  поїздки,  відвідування масових заходів, серйозні розмови та  переговори,  прийняття важливих рішень,  хірургічні втручання , косметичні процедури, зокрема манікюр, педикюр та стрижка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.