У месенджері WhatsApp поширюється небезпечне повідомлення

На жаль, зараз існує дуже багато шахраїв. Вони постійно вигадують нові способи, як отримати потрібну інформацію нечесним шляхом. Сьогодні ми поговоримо про один із способів отримати доступ до вашого WhatsApp.

Якщо ви отримали повідомлення із кодом для двофакторної аутентифікації, знайте це шахраї. Після отримання коду вам прийде повідомлення від когось із друзів чи родичів, чий обліковий запис вже зламали. У повідомленні буде мова про те, що нібито вам випадково відправили код, і щоб ви його надіслали у відповідь. У жодному разі цього робити не можна, тому що хтось відразу матиме доступ до вашого облікового запису.

Якщо ж ви дасте код, то шахрай зламає ваш обліковий запис, а далі почне таке ж робити з обліковцями ваших друзів або рідних. Зараз це найпоширеніший вид шахрайства у WhatsApp.

Обов’язково потрібно попередити всіх, хто користується цим месенджером із знайомих вам людей. Вони теж мають не реагувати повідомлення такого типу.

Якщо шахраю вдалося потрапити до вашого WhatsApp, то постарайтеся зробити так, щоб йому заблокувати доступ. Після цього зловмисник має отримати новий код, а ви йому його вже не дасте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.