Стало відомо, як підключити супутниковий інтернет Starlink від Ілона Маска

Напевно, всі чули про супутниковий інтернет Starlink, який повинен покрити всю Землю якісним, швидкісним і ще й безкоштовним інтернетом, і за реалізацію якого відповідає Ілон Маск. На даний момент відомо, що Маск відправив на орбіту близько 1600 супутників із близько 42 000. До чого ми це ведемо? До того що нам відомо, як підключити супутниковий інтернет Starlink від Ілона Маска.

Якщо ви думали, що це неможливо для України, ви помилялися. Підключити Starlink можуть усі охочі, хоча на підключення і доведеться почекати, оскільки інтернет від Ілона ще перебуває в тестовому режимі і охочих підключити його досить багато, через що утворилася велика черга.

Якщо ж ви все ж таки вирішили підключити Starlink, то вам доведеться тільки придбати відповідне обладнання для прийому/відправки сигналу. Зробити це можна на офіційному сайті Starlink та чекати, коли обладнання буде надіслано вам. Крім цього, ви також отримаєте посилання на електронну пошту, де вам буде запропоновано завантажити інсталяційний комплект.

Зараз переходимо до вартості підключення та всього іншого. Як ми писали вище, інтернет від Маска знаходиться в пілотному режимі, тож за нього доведеться платити, як і за обладнання. Згодом, коли покриття інтернетом буде на максимально можливому рівні, інтернет стане безкоштовним.

Комплект обладнання коштуватиме вам 499 доларів, що у гривнях виходить 13169 грн (все залежить від курсу валют). У комплекті ви отримаєте власне роутер, тарілку кріплення, кабель та інші деталі. По завершенню установки, вам доведеться підключити інтернет та оплатити місяць користування, який обійдеться у 99 доларів (2612 грн) та отримаєте ви середню швидкість 50-100 Мб/с.

Звичайно, інтернет від Маска обійдеться не дешево, порівняно з тим, що пропонується в Україні, але згодом ви зможете отримати абсолютно безкоштовний інтернет, доступ до якого ви зможете отримати навіть у важкодоступній гірській місцевості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.