Нафтогаз пояснив, чи можна позбутися субсидії через дорогий телефон

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” повідомила, що зміна тарифного плану на “Фіксований”, де ціна газу є найнижчою на ринку, не вплине на право отримання субсидії.

Про це прес-служба компанії повідомила у Facebook .

Нафтогаз вирішив розвіяти популярні міфи про зміну постачальника газу та її вплив на отримання субсидії та інших пільг.

“Ви не втрачаєте права на субсидію через одну з найнижчих цін на ринку природного газу – 7,96 грн./куб. м. (“Фіксований”). Наші клієнти можуть бути впевнені, що їхня ціна на газ зафіксована до 30 квітня 2022 року”, – зазначили у компанії.

Також українцям пояснили, що якщо пільгу має один із співвласників житла, то вона також зберігається під час зміни постачальника. Крім того, в Нафтогазі наголосили, що бути співвласником житла не обов’язково, достатньо мати реєстрацію на цю адресу.

У компанії зазначили, що втратити пільгу не можна під час переходу до “постачальника останньої надії”, адже навіть у такому разі всі субсидії та пільги за клієнтом зберігаються.

Примітно, що наразі наявність дорогої техніки на право на субсидії не впливає. Влітку 2021 року Кабінет Міністрів України вилучив цю норму як перешкоду для отримання житлової субсидії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.