У всіх великих Telegram каналах з’явилася реклама

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Павло Дуров, голова Telegram, оголосив про запуск рекламної платформи всередині месенджера. Повідомлення до 160 символів із кнопкою переходу на канали або ботів у Telegram з’являться в каналах, де більше тисячі передплатників.

Всі спонсоровані повідомлення зазначаються, жодних посилань на сторонні сервіси, а мінімальна сума розміщення поста — 2 млн. євро, 1 млн. з яких утримується як депозит.

Перший рекламний пост, запущений у тестовому режимі, веде особистий канал Павла Дурова. Якщо відкрити будь-який канал із тисячею та більше передплатників, то під останнім постом ви помітите повідомлення з позначкою «спонсовано».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За 12 годин на канал Дурова підписалося понад 80 тисяч людей. Наскільки це успішний результат, враховуючи, що реклама з’явилася у всіх великих каналах, складно сказати, але переглядів біля посту більше 2 млн. Непогано!

Що думаєте про рекламу в Telegram? Вона не з’явиться в особистих та групових чатах – лише у великих каналах. Це було питання часу, оскільки месенджер по-іншому ніяк не монетизувався. І якщо реклама залишиться в такому форматі, то це чудове рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.