Павло Дуров запустив рекламу у Telegram

Павло Дуров оголосив про запуск реклами у Telegram. Вона з’явиться лише у великих каналах із більш ніж тисячами передплатниками і не торкнеться списків чатів, особистих розмов та груп. 

Для таргетування персональних даних аналізувати не будуть. Вміст об’яв залежить лише від тематики каналів, де вони відображаються. Є строгі правила: допускаються короткі тексти до 160 символів без зовнішніх посилань або фотографій, а реклама може з’явитися лише після перегляду всіх повідомлень каналу.

Дуров зазначив, що наразі зустрічається реклама, яку публікують самі власники каналів у вигляді звичайних повідомлень. На його думку, нові оголошення стануть набагато комфортнішими — всі користувачі побачать однаковий текст із позначкою «спонсовано». 

Мінімальна ціна за тисячу показів повідомлення складає 2 євро, а мінімальний бюджет для запуску рекламної кампанії – 2 млн. євро. Половину суми утримує месенджер.

Нововведення, за словами Дурова, потрібне для подальшого надання безкоштовного доступу до Telegram та покриття всіляких витрат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я