Названо додаток, який дозволить жителям України простіше і швидше замовляти ліки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В умовах пандемії практично всі ресторани, кафе і магазини були змушені змінити формат продажу тих чи інших товарів. Практично всі, хто зумів швидко адаптуватися до пандемії, локдауну і великій кількості обмежень, почали працювати в новому форматі, а саме почали продавати товари з можливістю доставки їх додому. 

Це виявилося дійсно безпрограшним варіантом і таким чином, бізнес зумів вижити в складний час. Зараз же ми поговоримо про ще одному сервісі, обійтися без якого складно при нормальних умовах, а в умовах пандемії, взагалі неможливо – Аптеки. Аптеки, як і ресторани, і магазини також перейшли на формат покупки з доставкою, чим врятували не тільки себе, але і жителів України. Сьогодні ж буде названо додаток, яке дозволить жителям України простіше і швидше замовляти ліки, та ще й за вигідними цінами.

Мова зараз йде про фірмовий додаток сервісу Liki24.com, який спростив процес пошуку і замовлення необхідних ліків прямо в смартфоні. Сам інтерфейс програми Liki24.com можна назвати логічним і зручним. Загалом, представлене додаток доповнює HealthTech-платформу, якою користуються близько двох мільйонів українців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Liki24.com сумісний з популярними мобільними ОС iOS і Android. Основною метою його розробки було полегшення пошуку і замовлення ліків з використанням смартфона. За статистикою від Google, більше 70% користувачів замовляють ліки за допомогою мобільних пристроїв.

За словами одного з керівників проекту, дане додаток було створено за шість днів. Ще місяць пішов на тестування і доопрацювання.

Сервіс Liki24.com для смартфонів надає користувачам можливість вибирати серед кількох десятків тисяч товарів з понад п’ять тисяч аптек України. Процес замовлення вимагає кілька кроків, що можна назвати зручним і зрозумілим. Сервіс також забезпечує оперативну доставку ліків 24 \ 7 у великих містах України і планову кур’єрську доставку в будь-який регіон країни.

Головною перевагою програми є максимально зручний інтерфейс. Відповідно до висловлювань одного з топ-менеджерів, головною метою проекту є полегшення доступу громадян України до ліків за допомогою мобільних пристроїв.
Концепція полягає в забезпеченні можливості отримати лікарські засоби майже терміново (не більше 30 хвилин) в великих містах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.