З якими характеристиками смартфони купують найчастіше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці AnTuTu опублікували результат чергового дослідження. На цей раз їм вдалося з’ясувати, які саме моделі комплектуючих смартфонів воліють користувачі.

Список був складений за підсумками третього кварталу 2021 року пише GizChina. І якщо говорити про екранах, то два найпопулярніших розміри – це 6,6 дюйма (32,4% від загального числа) і 6,7 дюйма (20%).

При цьому, що цікаво, MediaTek успішно обійшла Qualcomm, перетворившись на найбільшого в світі постачальника чіпів для смартфонів. Але варто зазначити, що це стало можливим завдяки среднебюджетной сегменту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У флагмани на першому місці все ще знаходиться Qualcomm. При цьому діаграма показує, що на частку останньої знаходиться на рівні в 61,8%. Пояснюється це тим, що багато користувачів мобільних телефонів MediaTek не перевіряють продуктивність в тесті AnTuTu.

Що ж до оперативної пам’яті, то майже половину від загального числа займаються 8 ГБ смартфони – їх 49,8%. Слідом ідуть пристрої з 12 ГБ RAM (26,6%). Якщо говорити про повсякчасну пам’ять, то найпопулярніші – це 128 і 256 ГБ (44,6% і 45,3% відповідно).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.