«Гра в кальмара»: Діти по всьому світу влаштовують небезпечні ігри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Школи висловили стурбованість через поширеність серед дітей небезпечних ігор за серіалом «Гра в кальмара». Педагоги відзначають, що учні стали розігрувати криваві сцени з корейської картини.

Про це пишуть ЗМІ.

До батьків звернулися із закликом заборонити їм дивитися даний фільм. Керівництво ряду шкіл на території Великобританії вже провело розсилку для старших родичів учнів з проханням прийняти будь-які заходи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі словами педагогів, діти в початковій школі приступили до створення власних версій подій багатосерійної картини. Вони грають на дитячих майданчиках, а в процесі у них спалахують конфлікти. Ряд учнів звернулися до викладачів взяти участь у змаганнях за аналогією з серіалом. Тепер вчителі особливо стурбовані, оскільки в серіалі програш карався смертю.

Схожа ситуація з розіграшем сцен з корейського фільму відбувається на території Бельгії. Одне з навчальних закладів за допомогою Facebook закликає батьків обмежити перегляд молодшими членами сім’ї фільму «Гра в кальмара». Як з’ясувалося, деякі діти відтворюють сцени з шоу на перервах, після чого б’ють тих, хто програв.

«Гра в кальмара» випущена платформою Netflix. Серіал розповідає про шоу з великим грошовим призом. При цьому в ході змагань учасники вмирають, поки не залишиться лише один вижив. Проект ставить нові рекорди за переглядами, а меми з відсилання до фільму активно поширюються по соцмережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.