Новини України та Світу

На месенджері Viber продовжують надходити скарги від користувачів

Share

Месенджер Viber користується великою популярністю серед українців, тому будь-яка проблема з месенджером і все, що хвилює його користувачів, відверто розповідається на офіційній сторінці месенджера в Google Play. Проаналізувавши останні відгуки, можна сказати, що на месенджер Viber продовжують надходити скарги від користувачів. Ми вибрали тільки відгуки користувачів, які були опубліковані за останні 1-2 тижня.

Перший незадоволений користувач месенджера поскаржився на те, що він не може відправити повідомлення. На жаль, дана проблема часто спостерігається у Viber і особисто ми, в ITechNews, також стикаємося з цим явищем.

Наступний користувач скаржиться на рекламу, а точніше на те, чому у Viber дали добро цьому, оскільки така реклама часто не відповідає допустимим нормам і вона більше заважає, ніж приносить користь. Користувач також повідомив, що якщо реклама й далі буде така (як зараз), то не буде користуватися месенджером і перейде до конкурентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один незадоволений користувач відмітив велику кількість реклами та невдалу боротьбу месенджера із спамом. В даному випадку він відмітив саме офіційні спам-розсилання. Він навіть порівняв його із раніше популярною соціальною мережею Однокласники та порекомендував переходити в Телеграм. До речі, ми також маємо свій Телеграм-канал. Рекомендуємо підписатися.

Наступний користувач також поскаржився на те, що додаток часто «тупить» і не відправляє повідомлення.

Далі надійшла скарга на якість дзвінків, а саме на те, що під час спілкування, «на тому кінці» можуть просто не чути, що свідчить про погану якість дзвінків. Ми про цю проблему, та ті, що вище, нещодавно розповідали. Варто прочитати, можливо вам такі ситуації знайомі.

Ще один цікавий відгук, який стосується користувача, що не користувався Viber понад 1 рік, але в якийсь момент виникла необхідність в ньому. При спробі залогінитися, йому було повідомлено про блокування облікового запису через спам, що досить дивно, як для акаунту, яким рік не користувалися. Також користувач не промовчав і за рекламу та спам.

Наступний користувач також не в захваті від месенджера і скаржиться на те, що їй не приходять сповіщення, не вдається відправляти фото, смартфон сповільнюється під час роботи з месенджером і, звісно, реклама.

Ну і останній відгук на сьогодні стосується зберігання особистих діалогів та інформації, яка зберігалася в них. Користувач скаржиться на те, що після зміни смартфону на новий, всі додатки, які були на старому смартфоні, автоматично підтягнулися в новому, але Viber не зберіг ні діалогів, ні файлів, які були в діалогах. Окрім цього, після перенесення даних, всі діалоги та файли з старого смартфона також були автоматично видалені. Цікава ситуація, можливо резерва копія і врятувала б користувача..а можливо й ні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Viber
  • Останні записи

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024